Joveljić ne staje – novi gol VIDEO

Srpski fudbaler Dejan Joveljić blista ove sezone u dresu Los Anđeles Galaskija, a sjajnu formu je potvrdio novim golom.

Izvor:

Četvrtak, 04.08.2022.

08:42

Joveljić ne staje – novi gol VIDEO
Foto: Profimedia

To znači da je na poslednjih 13 utakmica postigao čak 11 pogodaka.

Ovoga puta je bio strelac prvog gola na meču sa meksičkom Gvadalaharom, popularnim Čivasom, u okviru "Leagues Cup" takmičenja u kom je njegov tim slavio rezultatom 2:0.

Igrao se 28. minut kada je Efren Alvares izveo korner, a nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se prikrao i nogom sproveo loptu u mrežu. To je bio njegov 11 gol na 23 meča.

Konačan rezultat je postavio 19-godišnji Džonatan Peres u 62. minutu, te su tako u oba gola protiv tima iz otadžbine učestvovali Meksikanci.

U drugom meču ovog turnira Los Anđeles je poražen protiv Klub Amerike nakon što je još jedan predstavnik južnog suseda bolje izvodio penale.

Joveljić i družina se sada okreću nastupu u MLS ligi gde im predstoji gostovanje Kanzas sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: