Zvezda na pogon "gazele" Bukarija i "generala" Kangve VIDEO

Osman Bukari i Kings Kangva izg

Izvor:

Sreda, 03.08.2022.

21:45

Zvezda na pogon
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Krilni fudbaler iz Gane je već u drugom minutu postigao gol i doveo svoju ekipu u vođstvo, ali je isti poništen zbog ofsajda.

Ono što nije uspeo tad, uradio je u 28. minutu. Ogromnu brzinu je pokazao Bukari, izgurao protivnika na polovini i stigao do lopte, izbio sam pred protivničkog golmana i zaobišao ga bez ikakvih problema uprkos tome što je sebi dao ogroman for. Zvezda se pre ovog gola pomalo mučila, ali je nakon toga krenula silovito i stigla do prepoznatljive igre.

Sa sjajnim partijama je nastavio Kings Kangva koji je ramenom duplirao prednost crveno-belih, a taj gol je najpre poništen. Ipak, video analiza je rekla da nije bilo igranja rukom i da je gol regularan. Da zaokruži prvih 45 minuta postarao se Osman Bukari koji je mogao i do het-trika u prvom poluvremenu da nije bilo poništenog gola.

Nerešivu enigmu je predstavljao odbrani Pjunika po desnoj strani gde je i ovog puta dobio loptu i poslao je od suprotnu stativu u mrežu. Meč Crvene zvezde i Pjunika možete pratiti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: