Partizan oformio tim za novu sezonu

Odbojkaši Partizana, osvajači Kupa Srbije, polako se pripremaju za prvu prozivku posle letnje pauze.

Izvor: B92

Petak, 29.07.2022.

09:10

Partizan oformio tim za novu sezonu
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Bojan Janić, dirigent crno-belih baš kao i Aleksa Brđović, od aprila ima obaveze sa seniorima Srbije, kao jedan od trenera asistenata selektora Kolakovića.

Dok čeka popodnevni trening "orlova", Janić je sa "Sportski žurnal" pričao šta se dešava u taboru "Parnog valjak", ima li nekih noviteta, kakvi su planovi priprema i prijateljskih utakmica.

"Oformili smo ekipu i čekamo da počnu pripreme. Na poziciji dizača su Batak i tražimo da vidimo za mesto drugog, korektori Mrdak i Cvetković, primači Tadić, Gruveus, Mandić, Dopuđ, blokeri Bjelica, Janković, Petrović, Matić, libera Kapur i momak koga ćemo da angažujemo iz juniorskog pogona. Sa njima rade treneri Nenad Živanović i kondicioni Aleksandar Šestakov", rekao je Janjić.

Kada ćete Vi da se priključite, obaveze oko Svetskog prvenstva, put u Poljsku na isto?

"Ako mene pitate, voleo bih što kasnije, dakle do finala da ostanem sa reprezentacijom", jasna je aluzija Bojana Janića.

Neće ekipa mnogo menjati u radu tokom priprema. Gradovi i utakmice su već štiklirani.

"U Beogradu smo prvi period, posle već tradicionalno nastavljamo u Guči. Za sada od prijateljskih utakmica, učestvujemo na dva turnira u Kragujevcu i Topoli, a možda bude u međuvremenu još nekih provera", istakao je Janić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: