"Ona dvojica što su dobila batine u klubu su bili dobri"

Trener Škupija Goce Sedloski nakon remija 2:2 na Maksimiru ističe da je Dinamo i dalje favorit.

Izvor: B92

Sreda, 20.07.2022.

11:00

Foto: Profimedia

Severnomakedonski tim je neočekivano odoleo hrvatskom velikanu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Čestitke igračima s obe strane. Bila je to vrhunska, prava utakmica. Šteta što smo primili onaj gol pred kraj prvog poluvremena. Dinamo je i dalje favorit, čeka nas u Skoplju pun stadion, pa ćemo videti", rekao je Sedloski.

Škupi je do dvomeča sa Dinamom stigao nakon što je jedva eliminisao amatere sa Gibraltara.

"Prvi put moji igrači igraju takve utakmice, zato sam se plašio. Ali moji momci su odigrali jako dobro i zasluženo došli do nerešenog rezultata. Ne smemo da poletimo nakon ovog remija, to sam rekao svojim igračima. Dobrodošao Dinamo u Skoplje, videćemo ko će u treće kolo"
.

Trener Škupija je pozdravio navijača oba tima, iako su skandalozno skandirali "Ubij Srbina".

"Čestitam i BBB-ima i našim navijačima koji su s pet autobusa došli iz Makedonije. Hvala i maksimirskoj publici koja me na početku ispratila aplauom. Možda nas je Dinamo potcenio, ali mi smo odigrali pravu utakmicu.
Svi su mislili da ćemo doći u Zagreb i izgubiti, svi znamo ko je Dinamo. Ali, moji su dali poslednji atom snage".

Škupi je uoči gostovanja u Zagrebu imao dosta problema. Dva dana su se vraćali sa Gibraltara, a proteklog vikenda dvojica igrača su dobila batine u noćnom klubu.

"Imali smo problema na Gibraltaru, ali sada je bilo drukčije. Zato je fudbal zanimljiv. Imamo sad nedelju dana se spremimo. Eto, igrala su i ona dvojica koji su bili u onom noćnom izlasku i dobro su igrali. Nego, dođite u Skoplje, poješćemo malo ćevapčića", zaključio je trener Škupija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: