"Da li možete da zamislite da Jokić uradi nešto tako?" VIDEO

Američki novinar Džejkob Tobi uporedio je Nikolu Jokića sa ostalim NBA superzvezdama današnjice.

Izvor: LN

Sreda, 20.07.2022.

10:48

Foto: Profimedia

Tobi je u programu "9NEWS" pohvalno govorio o srpskom centru i asu Nagetsa, dvostrukom uzastobnom MVP-ju.

On je uporedio situaciju u kojoj je Denver sa Jokićem i u kojoj su Bruklin Netsi sa svojim najboljim igračima.

"Ako ste NBA superzvezda, dobre su šanse da ste zatražili trejd ili napravili frku u ekipi iz nekog razloga. Najskorije su to uradili Kevin Durent, Kajri Irving, Ben Simons... Lista je dugačka. Ali, to nije uradio Nikola Jokić. Jokić je podjednako dobar kao i svi ti igrači, ali zbog njega vas duplo manje boli glava", naveo je Tobi i nastavio:

"Morate da se zapitate kako se Netsi sada osećaju: Durent je tražio trejd i izgleda da imaju problem sa pronalaženjem tima za trejd, jer previše traže. Takođe, deluje kao da žele da se rastanu sa Kajrijem, ali teško im je da pronađu ekipu koja ga želi".


Prema izjavama momka iz Sombora može se zaključiti da želi da celu karijeru provede u Koloradu i da mu odlazak, uprkos tome što godinama ima kvalitetnu, ali ne šampionsku ekipu, nije ni na kraju pameti.

"Da li možete samo da zamislite da Jokić uradi nešto tako? Ja ne mogu. On je potpuno drugačiji od današnjih tipičnih NBA zvezda, a navijači, posebno ovi u Denveru, moraju da shvate koliki je on u stvari raritet. Da, on je talenat koji vidite jednom po generaciji, ali način na koji se ponaša i kako se ophodi prema organizaciji Denver Nagetsa je praktično nezapamćen",
dodaje voditelj.

Irving nije želeo da se vakciniše i prošlu sezonu je skoro pa celu presedeo, a ukoliko Durentu bude ispunjena želja da ode biće mu to treća ekipa u poslednjih nekoliko godina.

"Dok su Kej-Di, Kajri i sve ostale superzvezde preokupirane pokušavanjem da na silu izađu iz nepogodnih situacija, Jokić će biti ovde. U Denveru. Igraće skoro svaku utakmicu, uvek će pružati maksimum, i sve to dok pokušava da Nagetsima donese prvu NBA titulu",
podvukao je Tobi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: