Spektakl – Džejms "zapalio" Dru ligu sa 42 poena VIDEO

Američki košarkaš Lebron Džejms briljirao je u profesionalno-amaterskoj Dru ligi.

Izvor: LN

Nedelja, 17.07.2022.

09:19

Spektakl – Džejms
Foto: Profimedia

Džejms je rešio da dođe na Dru ligu prvi put od NBA lokauta 2011. godine.

Dru liga je profesionalno-amatersko takmičenje koje se igra leti između NBA sezona, a osnovano je 1973. godine.

U popularnom takmičenju često se pojavljuju NBA zvezde, ali retko one kao što su Lebron i Demar Derozan, koji je takođe učestvovao u utakmici.

Zvezde Lejkersa i Bulsa su uspele da ostvare pobedu u Los Anđelesu rezultatom 104:102. Džejms je meč završio sa 42 poena (18/36 iz igre), 16 skokova, tri asistencije i četiri ukradene lopte.

Derozan je imao 30 poena (9/24) i 14 uhvaćenih lopti. Njihova ekipa koja se zove MMV Čiters uspela je da nadoknadi zaostatak od sedam poena protiv Blek Perl Elita.

Zanimljivo je da je Lebron pri rezultatu 103:102, na 4,5 sekundi do kraja, promašio drugo bacanje, ali izvesni Itan Alvano nije uspeo da pogodi trojku za pobedu.

Lebrona su gledale brojni NBA igrači kao što su Drejmond Grin, Montrezl Herel, Kendrik Nan i Tejlen Horton-Taker, a očekivao se dolazak i Kajrija Irvinga, koji se na kraju nije desio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: