Kovačević i Sebić u finalu Svetskog kupa u Čangvonu

Reprezentativci Srbije u streljaštvu Lazar Kovačević i Milenko Sebić plasirali su se u finale Svetskog kupa u Čangvonu u gađanju MK puškom iz trostava.

Izvor: B92

Petak, 15.07.2022.

11:42

Kovačević i Sebić u finalu Svetskog kupa u Čangvonu
Srdjan Stevanovic/STARSPORT

Kovačević je na startu Svetskog kupa zbog pozitivnog testa na koronavirus morao u hotelski karantin, ali je po izlasku iz izolacije ostvario dobar rezultat.

On je u kvalifikacijama trostava pogodio 587 krugova i kao peti ušao u finale, koje je na programu u subotu.

Osvajač olimpijske bronze Milenko Sebić postigao je isti rezultat kao i Kovačević, ali uz manje unutrašnjih centara, pa je završio kvalifikacije na sedmoj poziciji.

Reprezentativc Srbije Milutin Stefanović je sa 584 kruga zauzeo 20. mesto.

Pored Sebića i Kovačevića, koji će u subotu jurišati na medalje, na borilište će i Andrea Arsović, Sanja Vukašinović i Teodora Vukojević u kvalifikacijama trostava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: