Ronaldo u štrajku?

Kristijano Ronaldo se ni drugog dana ove nedelje nije pojavio na pripremema Mančester junajteda.

Izvor: Z.K.

Utorak, 05.07.2022.

11:55

Ronaldo u štrajku?
Foto: Profimedia

Ako je u ponedeljak bilo objašnjenje da je izostao iz "porodičnoh razloga", situacija 24 sata kasnije je takva da niko u klubu nije siguran da li će se on uopšte i vraćati.

Sve to podseća na pokušaj protesta, neku vrste štrajka Portugalca, koji je pre nekoliko dana obavestio čelnike kluba da želi da ode u slučaju da se pojavi dobra ponuda.

I ne samo to, u najgoroj situaciji je menadžer Erik ten Hag koji je strategiju u prelaznom roku gradio na tome da Ronaldo ostaje u Mančesteru, pa se fokusirao na mete na drugim pozicijama.

Uz sve to, niko u taboru "crvenih đavola" nije siguran da će se Ronaldo vratiti do petka, kada ekipa odlazi na turneju po Aziji i Australiji.

Ostrvski mediji preneli su da je istog dana kada je preneto da je Ronaldo izostao sa prozivke na pripremama zbog porodičnih razloga, on primećen u večernjim časovima na trening centru reprezentacije Portugala, gde je verovatno sam trenirao.

Njemu je ostalo još godinu dana ugovora, klub je pri stavu da na želi da ga proda, ali nikome ne odgovara ni ovakva situacija.

Geri Nevil, bivši kapiten Mančester junajteda, mišljenja je da bi ova neočekivana saga trebalo što pre da se razreši i smatra da bi to bilo u interesu svih strana.

"Jedini važan faktor u situaciji sa Ronaldom je da se sa njom deluje odlučno i brzo. Ovo ne sme biti saga koja će odvući pažnju sa prva dva meseca rada Erika ten Haga", poručio je Nevil.

Ronaldo je prošle sezone bio prvi strelac ekipe sa 24 gola u svim takmičenjima, ali ne želi da igra u Ligi Evrope već da nastavi sa obaranjem rekorda u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: