Huligani u Ljubljani oterali bivšeg igrača Liverpula: "Sve zbog Prosinečkog" VIDEO

Skandalozne scene viđene su u Ljubljani prilikom promocije naslednika Roberta Prosinečnog na klupi Olimpije, Španca Alberta Rijere.

Izvor: SS

Utorak, 05.07.2022.

08:30

Default images

Rijera je trebalo da dobije prvi samostalni posao u karijeri pošto je prethodno radio kao asistent u turskom Galatasaraju.

Međutim, naišao je na "tvrdo", jer su huligani upali na konferenciju i direktno u lice, ali sa fantomkama u bojama kluba, poručili Špancu da odmah napusti klub.

On je ustao i otišao, ali pitanje je da li će ostati na mestu trenera.

"Nikad u životu nisam video ono što sam video u Sloveniji, a to je da navijači uđu u salu za medije. Otišao sam sa konferencije za medije jer nije bilo više sportskih pitanja. Dobio sam mnogo poruka od prijatelja i poznanika iz Španije, ali moram da kažem da se nisam uplašio nijednog momenta", rekao je Rijera za "Marku" i dodao:

"Ne žale se oni na mene, izgleda da su ljuti zbog otkaza koji je dobio Robert Prosinečki. Žale se menadžmentu kluba i predsedniku, a ja sa tim nemam veze".

Rijera je u karijeri, između ostalih klubova, nastupao za Mančester siti i Liverpul, a karijeru je završio 2016. u slovenačkom Kopru.

Podsetimo, Prosinečki pre dva dana oštro govorio o upravi Olimpije.

"Puno sam godina u fudbalu i nikada u životu nisam radio s takvim prevarantima i lažljivcima. Apsurdan je način kako vode klub, ovako nešto ne bi režirao ni Alfred Hičkok", poručio je, između ostalog, Prosinečki

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: