Murić ostaje u Ljubljani

Košarkaški klub Cedevita Olimpija saopštio je da će slovenački reprezentativac Edo Murić i naredne sezone nositi dres tog kluba.

Izvor: RM

Ponedeljak, 04.07.2022.

11:08

Murić ostaje u Ljubljani
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

"Pre tri godine smo u Ljubljani započeli priču o Cedevita Olimpiji. Tokom tog perioda, tim je napredovao iz sezone u sezonu i verujem da ćemo tako nastaviti i u narednim godinama", rekao je Murić za klupski sajt.

"Srećan sam što ostajem u Ljubljani. Pozivam navijače da nas podrže i u narednoj sezoni, da nastave da prave sjajnu atmosferu u Stožicama i Tivoliju", dodao je on.

Edo Murić je prošle sezone u ABA ligi prosečno beležio 9,4 poena, 4,9 skokova, 1,3 asistencije i 0,9 ukradenih lopti po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: