Direktor potvrdio – odlazi De Liht

Izvršni direktor Juventusa Mauricio Arivabene rekao je da fudbaler Matejs de Liht želi da napusti klub, ali da sve strane moraju da budu zadovoljne transferom.

Izvor:

Četvrtak, 30.06.2022.

10:12

Direktor potvrdio – odlazi De Liht
EPA-EFE/WALLACE WOON

Holandski fudbaler ima ugovor sa Juventusom do juna 2024. godine, uprava kluba pokušava već nekoliko meseci da produži ugovor sa njim, ali De Liht želi da ode. Mediji spekulišu da Čelsi pregovara sa italijanskim klubom o transferu.

"Pričamo o igračima koji slušaju savete menadžera ili kolega, umesto kluba. Danas je nemoguće zadržati igrača koji želi da ode. Ne radi se uvek o novcu i ako neko želi da ode ne možete samo da mu kažete - u redu. Teško je zadržati igrača, ali one ponude koje imamo na stolu za pregovore moraju da budu zadovoljavajuće za sve. Ko ima novac - pobeđuje", rekao je Arivabene za Tutosport.

De Liht je 2019. godine iz Ajaksa za 85,5 miliona evra prešao u Juventus. Za crno-bele je odigrao 117 utakmica, postigao osam golova, a u prvoj sezoni u Torinu 2019/2020 osvojio je titulu u Seriji A.

On je pre nekoliko nedelja rekao da nije postigao dogovor o novom ugovoru sa Juventusom. Čelsi je ponudio 40 miliona evra za De Lihta i fudbalere Tima Vernera ili Kristijana Pulišića, ali Juventus želi mnogo više novca za svog odbrambenog fudbalera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: