PSV doveo Simonsa

Dosadašnji fudbaler Pari Sen Žermena Ćavi Simons potpisao je ugovor sa ekipom PSV-a iz Ajndhovena.

Izvor: SN

Sreda, 29.06.2022.

12:00

PSV doveo Simonsa
Foto: Profimedia

Holandski vezni fudbaler će za PSV igrati do 2027. godine, a klub je potvrdio transfer.

"Posle tri divne godine u klubu, vreme je za rastanak. Veoma sam zahvalan trenerima, stručnom štabu, saigračima i celom osoblju. PSŽ će uvek biti u mom srcu", napisao je Simons na Tviter nalogu.

Simons (19) je u prethodnom periodu uglavnom bio član mlade ekipe PSŽ-a, sa kojom je igrao omladinsku Ligu šampiona, a takodje je i član omladinske reprezentacije Holandije.

"Gledali smo skoro svaki meč ove sezone u kom je nastupao. Pored svih utakmica koje je igrao sa holandskom selekcijom, videli smo ga u uživo u omladinskoj Ligi šampiona u Lajpcigu, Parizu, Brižu, Mančesteru i protiv Sevilje. Ubedio nas je. Ćavi ima sve da postane važan igrač PSV-a i želi da bude duže vreme sa nama", rekao je sportski direktor PSV-a Džon de Jong.

Holandski igrač je 2019. došao u PSŽ iz omladinske škole Barselone. Prošle sezone odigrao je šest utakmica u francuskoj ligi za pariski tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: