Novo veliko pojačanje za Olimpiju – stigao i Beron

Američki košarkaš Bili Beron novo je pojačanje Olimpije iz Milana.

Izvor: RM

Utorak, 28.06.2022.

13:27

Novo veliko pojačanje za Olimpiju – stigao i Beron
Foto: Profimedia

Italijanski klub je ovu vest potvrdio na zvaničnom sajtu, potvrdivši tako spekulacije koje su kružile u prethodnom periodu, a ticale su se interesovanja Olimpije za Berona.

Beron je sa ekipom iz Milana dogovorio saradnju dugu dve godine.

"Moja porodica i ja smao uzbuđeni što ćemo biti deo ovog kluba. Radujem se tome što ću da iskusim italijansku kulturu. Imao sam jako lep razgovor sa trenerom Mesinom pre potpisivanja ugovora. Uvek sam poštovao i njega i klub i cilj mi je bio da igram za klub na ovom nivou. Želim da donesem još trofeja ovde i svaki dan ću da radim u tom cilju", rekao je Beron po potpisivanju ugovora sa Olimpijom.

Prethodne dve sezone je Beron igrao u dresu Zenita iz Sankt Peterburga, nakon što je došao iz Crvene zvezde gde je privukao pažnju velikog dela košarkaške javnosti.

Ove godine je sa Zenitom osvojio titulu šampiona u VTB ligi u finalu protiv CSKA.

Što se tiče ekipe Olimpije, pre Berona su došli Stefano Tonut, Brendon Dejvis i Naz Mitru-Long. Kajl Hajns je produžio ugovor na još jednu godinu, a ekipu su napustili Malkolm Dilejni i Troj Denijels.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: