Feliks: Ostajem u Atletiku

Žoao Feliks, napadač Atletiko Madrida, odbacio je spekulacije o tome da će ovog leta napustiti klub.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 27.06.2022.

08:47

Feliks: Ostajem u Atletiku
Foto: Profimedia

Portugalac, koji je pre tri godine iz Benfike stigao u redove "jorgandžija", imao je dosta problema otkako je došao, pre svega zbog brojnih povreda.

Proteklih dana je bilo govora kako je za njega zainteresovan i Mančester junajted, ali je Feliks odmah rešio da preseče sve priče o odlasku.

"Odlazak iz Atletika nije opcija. Osećam se dobro i koncentrisan sam na novu sezonu u Atletiku. Miran sam u pogledu svoje budućnosti, svestan sam koliko mogu. I dalje sam na odmoru, počeo sam lagano da se pripremam. Iskreno, ne razmišljam previše o fudbalu", poručio je Feliks za portugalske medije.

Protekle sezone Feliks je na 24 utakmice u dresu Atletika u svim takmičenjima, postigao osam golova uz četiri asistencije.

Osim Junajteda, kao zainteresovani klubovi za njegove usluge pominjali su se i Čelsi i Totenhem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: