Junajted odbio da proda Barseloni kapitena Megvajera

Barselona je pokušala da angažuje kapitena Mančester junajteda Harija Megvajera.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 27.06.2022.

08:10

Junajted odbio da proda Barseloni kapitena Megvajera
Foto: Profimedia

Ostrvski mediji prenose da su Katalonci, prilikom nove runde pregovora oko transfera Frenkija de Jonga u redove Junajteda, dali predlog da Megvajer pređe u njihove redove, ali su Englezi to odbili.

Barselona je u potrazi za novim štoperom pošto je izvesno da bi Đerar Pike i Samjuel Umtiti mogli da napuste Kamp Nou ovog leta.

Čudi odluka čelnika Junajteda da ne puste Megvajera, koji je iza sebe imao izuzetno slabu sezonu.

S druge strane, očekuje se da će nova ponuda, koja će dostići oko 80 miliona evra, biti dovoljna da Barselona pusti De Jonga na Old Traford.

Takođe, kada je reč o Junajtedu, koji danas kreće sa pripremama za novu sezonu, veruje se da Ten Hag nema više od 120 miliona evra za dovođenje pojačanja.

Danima se pričalo i o pokušajima menadžera Kristijana Ronalda, Horhea Mendeša, da izdejstvuje odlazak Portugalca već ovog leta, ali je klub odbacio tu mogućnost.

Ten Hag želi da gradi tim oko Ronalda i kako bi ga ubedili da ostane, mogli bi da mu ponude kapitensku traku koju je protekle sezone nosio Hari Megvajer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: