Petrušev se uželeo košarke: Srbija može mnogo VIDEO

Filip Petrušev, reprezentativac Srbije, razgovarao je sa novinarima o narednim duelima Srbije protiv Letonije i Belgije.

Izvor: SN/PT

Petak, 24.06.2022.

19:10

Petrušev se uželeo košarke: Srbija može mnogo VIDEO
Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se povodom kvalifikacija za naredni Mundobasket u kojima ih čekaju dueli sa Letonijom i Belgijom.

Nakon Alekse Avramovića, utiske je sumirao i Filip Petrušev.

Koliko moze reprezentacija?

"Može dosta sigurno, drugi deo sezone skoro uopšte nisam igrao i značiće mi da se vratim u takmičarski ritam. Sa Filadelfijom koja me je draftovala ću igrati Letnju ligu pa ćemo videti posle šta i kako",
kaže Filip Petrušev.

Koilko si se uželeo košarke?

"Jesam, pogotovo utakmica. Tamo treniram, ali utakmice nisam igrao uopšte. Kao ikada sam došao, odradiš ugovor pa ideš kući. Očekivao sam da ću igrati više, tako je krenula sezona. Dobijao sam minute i koristio ih, ja mislim, a onda ekipa nije pobeđivala pa se to najviše odnosilo na mene i ne znam iz kog razloga smanjila mi se minutaža, pa se pričalo da ne doprinosim ekipi i ne znam kako mogu da ne doprinesem kad ne igram..."

O Belgiji i Letoniji, rekao je:

"Ja nisam igrao prvu utakmicu i znam par tih igrača, igraju brzo i šutiraju bolje za 3 nego za 2. Belgija... Izgubili smmo od njih, ali gledamo prvo Letoniju, oni su teža ekipa i nadam se da će to biti pobeda"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: