Šta poručuje Malkolm Dilejni?; "Ne započinjite glasine" FOTO

Malkolm Dilejni, američki košarkaš, ima interesantne objave na društvenim mrežama ovih dana.

Izvor: SN

Petak, 24.06.2022.

19:00

Šta poručuje Malkolm Dilejni?;
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Malkolm Dilejni je iskusni američki plejmejker koji je maltene čitavu karijeru proveo u Evropi igrajući za Šalon, Budiveljnik, Bajern, Lokomotivu, Barselonu i Olimpiju Milano.

Izlet u NBA ligu imao je u sezoni 2016/17 koju je kao i 2017/18 proveo u redovima Atlanta Hoksa, a od juna 2022. godine nema klub jer se sa Olimpijom rastao nakon povrede.

Kao što možete videti, Dilejni je na "Tviteru" podelio fotografiju sa bivšim saigračima iz Olimpije, a sada košarkašima Partizana – Kevinom Panterom i Zekom Ledejem uz poruku "Moja braća".

Odmah su se pojavile sumnje da je Dilejni nagovestio dolazak u beogradski Partizan, pošto već danima spominje u svojim objavama trenera Željka Obradovića ili neke druge igrače crno-belih. Nakon svega toga, Dilejni se i sam oglasio:

"Ne započinjite glasine. Sve je šala i zabava sa fotografijama i video snimcima, ali u Evropu neću doći ovog leta. Tako da, nemojte da me zatrpavate i hvala unapred", poručio je američki košarkaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: