KKCZ počinje prodaju sezonskih karata za narednu sezonu

Posle uspešno okončane sezone 2021/2022, tri osvojena trofeja, KK Crvena zvezda počinje pripreme za novu takmičarsku godinu.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 24.06.2022.

13:45

KKCZ počinje prodaju sezonskih karata za narednu sezonu
Foto: KK Crvena zvezda

Crveno-beli saopštili su na zvaničnom sajtu da prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2022/23. kreće od utorka 28.6.

"Prodaja u predsezoni će trajati tri nedelje, tj. do 11.07.2022.godine. Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom neće raditi", piše na zvaničnom sajtu kluba.

Crvena zvezda će odigrati i u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS.

"Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je „Zvezdin univerzum“ u kome svaki navijač predstvlja jednu zvezdicu našeg jedinstvenog univerzuma", piše.

"Crvena zvezda pomera svake sezone granice, pa je i ovoga puta za svakog kupca sezonske karte u pretprodaji klub pripremio nešto potpuno novo!", dodaje se.
Foto: KK Crvena zvezda
"Poseban popust kao i svake godine obezbeđen je za vlasnike sezonske karte iz prethodne sezone 2021/22. Da biste ostvarili popust prilikom kupovine, na uvid morate priložiti sezonsku kartu i člansku kartu. Podsećamo da je članska karta i članarina prethodne sezone svim kupcima bila poklon kao čin zahvalnosti za veliko poverenje koje su nam ukazali. Napominjemo takođe, da svi koji imaju sezonsku kartu od prethodne sezone, a iz nekih razloga nisu izvadili člansku, imaće mogućnost da to urade sada i tek nakon toga, zajedno sa članskom i sezonskom, ostvare popust na novu kartu. U novoformirane cene, ulazi i godišnja članarina, koja iznosi 1000 rsd. Cena je jedinstvena i godišnja članarina će se od ove sezone redovno naplaćivati kao što je i najavljeno", piše na zvaničnom portalu.

"Iskoristite ovu vrlo pogodnu cenu u pretprodaji, jer će cene u zvaničnoj prodaji (kao i svake sezone) biti znatno skuplje (20-40%).Mogućnost plaćanja na rate postoji i dalje za vlasnike kreditinih kartica Banke Intesa i Komercijalne banke, beskamatno na 3 i 6 mesečnih rata", dodaje se.

Proces kupovine

"Proces kupovine za one koji imaju sezonsku iz prethodne sezone i člansku kartu će, sa zadovoljstvom možemo tvrditi, biti vrlo jednostavan. Po prvi put neće biti neophodno ostavljati lične podatke, zato što je svaki član ste već član i svi vaši lični podaci su već u bazi. Doći ćete na Mali Kalemegdan, dati prodavcu na uvid sezonsku i člansku kartu (koja će biti očitana u svrhu sprečavanja zloupotrebe) i kupiti novu kartu. Kupovinom sezonske 22/23, članstvo će automatski biti produženo na narednu sezonu uz mnoge informacije, promocije, popuste, benefite koje im članstvo omogućava."

"Za sve vlasnike numerisanih sezonskih karata (bela, plava, vip loža i počasna mesta), rezervacija njihovog mesta će trajati u prvoj nedelji, do 2. jula! Ukoliko ne kupe kartu u prvoj nedelji, nakon toga će moći da biraju mesto koje je na raspolaganju u momentu kada dođu pa se potrudite da svoje osigurate! Ostali, vlasnici tribina I partera, nemaju brigu, njihova karta će ih čekati. To je sve!

Što se tiče novih kupaca, prvi korak je popunjavanje formulara i učlanjivanje u klub. Svi kupci tek nakon tog prvog koraka, prelaze na kupovinu svoje nove sezonske karte, biraju svoje mesto, kategoriju.

Za sve zainteresovane obezbeđena je i kupovina sezonskih ulaznica online preko sajta našeg dugogodišnjeg partnera tickets.rs. Prilikom ove kupovine, takođe ćete biti u obavezi da dostavite tražene podatke, ukoliko želite da ostvarite popust kao vlasnik karte iz prethodne sezone.

Ponesite i svoje pasoše, da Vam se “overi” i nova sezona!

Programi Zvezdaš junior i Zvezdaš senior su aktuelni i dalje. Uz pomoć klupskog partnera IDEA i ove sezone će fokus Kluba biti na najmlađim Zvezdašima, ali i onim najstarijim koji su kroz istoriju prolazili najteže i najlepše momente uz svoj klub. Za njih je kao i do sad formirana cena sa dodatnim popustom. Cena Zvezdaš junior karte je povoljnija od ostalih jer mladi ne mogu da priušte punu cenu, istovremenoi želimo da pomognemo roditeljima koji žele da svoju decu vode sa sobom na utakmice. Tribina D JUNIOR je namenjena mladima uzrasta od 7-14 godina. Prilikom kupovine, potrebno je priložiti dokument koji dokazuje godište (đačka knjižica, zdravstvstvena knjižica, pasoš…). Kartica je I ove sezone posebnog dizajna, potpuno drugačija od svih ostalih I učiniće naš pomladak posebnim!".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: