Jović se prvi put obratio i najavio velike stvari VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jović srećan je što ga je kao 27. pika na draftu izabrao Majami Hit.

Izvor: MT

Petak, 24.06.2022.

08:10

Jović se prvi put obratio i najavio velike stvari VIDEO
Foto: Profimedia

Dobio je kačket, a onda snimio i kratak video, u kojem je izneo velika očekivanja.

"Šta ima Hit nacijo! Srećan sam što ću uskoro biti u Majamiju i spreman sam da radim. Vratićemo tu titulu u grad", rekao je Jović.

Na koferenciji je još jednom ponovio da očekuje dobre stvari sa Majamijem.

"Sada sam ostvario svoje snove, baš sam imao sreće da me je Majami draftovao, da su razmišljali o meni i izabrali. Ovaj tim je savršena sredina za mene, tim je kandidat za titulu, ja sam takmičarski nastrojen i zato mislim da ćemo biti savršeni spoj", istakao je Jović.

Nada se da će uskoro sresti Nikolu Jokića.

"Možemo da poredimo košarkašku inteligenciju i veštinu dodavanja. On to ipak radi na višem nivou, ali jedva čekam da ga sretnim i igram protiv njega", rekao je Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: