B92.net u Sloveniji: Andrade pojačao crno-bele FOTO/VIDEO

Vezista sa Zelenortskih ostrva Patrik Andrade i novi fudbaler Partizana u četvrtak uveče stigao je u crno-belu bazu u Ptuju.

Izvor: SS

Četvrtak, 23.06.2022.

21:00

B92.net u Sloveniji: Andrade pojačao crno-bele FOTO/VIDEO
Foto: B92/Stefan Smuða

Njega je prvi dočekao saigrač iz nacionalnog tima Rikardo Gomeš, trener Ilija Stolica, kao i Ljubomir Fejsa koji veoma dobro govore portugalski jezik.

Andrade je četvrtak popodne u Beogradu potpisao ugovor na tri godine, a potom je krenuo na put i u večernjim satima će zadužiti crno-belu opremu.

Foto: B92/Stefan Smuða
Ima 29 godina i u karijeri je igrao za domaći Sporting Praju, Desportivo da Praju, portugalski Ribeirao, Žoan, Moreirense, Famalikao, Salgeiros, bugarski Černomorec i poslednje azerbejdžanski Karabag odakle je stigao u Humsku.

U petak će od 11.00 biti održana promocija novog pojačanja za prisutne medije u Sloveniji.

Kasnije tokom dana gledaće nove saigrače u prvom kontrolnom susretu protiv Kluža, u subotu je igračima slobodan dan, pa će tek u nedelju biti na prvom treningu pod vođstvom Ilije Stolice.

Sa priprema Partizana u Sloveniji - Stefan Smuđa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: