Partizan sve jači: Stiže Rikardov zemljak

Patrik Andrade, postaće novi fudbaler Partizana, kako trenutno stoje stvari.

Izvor: SN

Utorak, 21.06.2022.

19:45

Partizan sve jači: Stiže Rikardov zemljak
Foto: Profimedia

Partizan je rešio da se ozbiljno pojača, posle Zlatana Šehovića i Aleksandra Filipovića na pomolu je prvo inostrano pojačanje.

Kako prenosi Telegraf, Partizan se dogovorio sa reprezentativcem Zelenortskih ostrva i saigračem Rikarda Gomeša, Patrikom Andradeom.

Pregovori su trajali prilično dugo, da bi protekle sedmice agent igrača, koji je najviše i "zatezao" sa platom Andradea konačno pristao da doputuje u Beograd i pokuša da se dogovori sa čelnicima Partizana.

Inače, radi se o vezisti koji može da odgovori obavezama i kao klasičan zadnji vezni, ali i ofanzivnije, popularno rečeno kao "boks tu boks" igrač.

Andrade se bolje služi levom nogom, ima istančan osećaj za pas igru, odličnu tehniku i udarac sa distance.

Tokom karijere je branio boje tri kluba sa Zelenortskih ostrva – Sportinga, Deportiva i Benfike, posle čega se prirodno obreo u Portugaliji i igrao za Ribeirao, Žoan, Moreirense, Famalikao i Salgueiroš (tri pozajmice kao igrač Moreiresea).

Usledila je avantura u Bugarskoj, tačnije Černom Moru odakle je i prešao u redove Karabaga. U poslednja dva kluba je bio konstantan i među najboljim igračima, pa je došao i na “radar” Partizana koji je procenio da je vredan angažovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: