"Nikoga nisu zlostavljali kao Lebrona, Džordan to nije morao da trpi"

Bivša NBA zvezda Grent Hil veruje da niko nikada nije proživljavao tretman koji ima Lebron Džejms.

Izvor: LN

Petak, 17.06.2022.

10:38

Foto: Profimedia

Džejms je jedan od najboljih košarkaša svih vremena, ali je definitivno najkritikovaniji, veruje Hil.

"Niko nikada nije trpeo, ako mene pitate, toliko toksičnosti, zlostavljanja i klevete koliko je Lebron Džejms", izjavio je Hil.

Sedmostruki Ol-star je zatim uporedio Džejmsa sa Majklom Džordanom.

"Lebron je neverovatan. To što je on uradio, boreći se sa pritiskom još od malih nogu i kako je uspeo da ispuni očekivanja... Mislim da je on morao da trpi svašta što Majkl Džordan nije",
objasnio je sada već 49-godišnji Amerikanac. Lebron je tokom košarkaške karijere zadobio mnogo fanova, ali i hejtera, pa je na društvenim mrežama dobio razne nadimke kao što su "LeFraud", "LeBum", "LeGM" i tako dalje...

Ti nadimci su čak povremeno uspeli da zažive i u medijima, a politički aktivizam i podrška Hilari Klinton, a kritike Donalda Trampa i republikanaca, nisu mu pomogle u borbi sa mrziteljima.

Ipak, najviše kritika Lebron je dobijao praktično bez razloga, uprkos tome što je osvojio četiri šampionska prstena NBA lige i sva četiri puta bio MVP finala.

Četiri puta je bio i MVP lige, 18 puta Ol-star, 13 puta se našao u najboljem timu sezone, pet puta bio je u najboljem defanzivnom timu sezone, 2008. je bio najbolji strelac, 2020. najbolji asistent...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: