Kari o MVP trofeju: Ma, pusti to FOTO/VIDEO

Stefa Kari je prokomentarisao osvajanje četvrtog šampionskog prstena NBA lige.

Izvor: LN

Petak, 17.06.2022.

09:02

Kari o MVP trofeju: Ma, pusti to FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Golden Stejt je u noći između četvrtka i petka savladao Boston u šestoj utakmici i osvojio sedmu titulu u svojoj istoriji.

Kari je, pored četvrtog prstena, prvi put postao MVP finala.

"Ma, pustite to. Mi smo šampioni", jasan je bio Kari.

"Bog je veliki. Sama mogućnost da igramo na ovoj pozornici sa sjajnim saigračima protiv izuzetne ekipe Boston Seltiksa, to nam je dalo ono što je bilo potrebno da dođemo do cilja. Ova titula je definitivno posebna"
, dodao je. Kari je sa Voriorsima osvojio tri titule do 2018. godine, ali posle toga je usledio tajac – uz nekoliko godina latentnog tankovanja.

"Znajući šta se dešavalo u poslednje tri godine... Od povreda, do promene rostera. Vigins je došao, neki mladi momci. Oduvek smo verovali da možemo da se vratimo i da osvojimo, iako to nekima nije imalo smisla",
objašnjava 34-godišnji šampion i dodaje:

"Ništa od toga nije bitno, sada imamo četiri prstena. Ja, Drej, Klej i Andre. I ja sam konačno dobio tog 'lošeg momka' (MVP finala). Poseban osećaj, čoveče, stvarno poseban".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: