"Ključ za zaustavljanje Tejtuma – Nemanja Bjelica"

Godlen Stejt Voriorsi zabeležili su pobedu u drugoj utakmici NBA lige.

Izvor: RM

Ponedeljak, 06.06.2022.

09:30

Foto: Profimedia

Voriorsi su ovom pobedom stigli do izjednačenja u finalnoj seriji, a veću minutažu nego u prvoj utakmici dobio je srpskir reprezentativac, Nemanja Bjelica.

Bjelica je na parketu proveo 11 minuta i za to vreme je ubacio šest poena uz pet skokova. Iz igre je šutirao 3/4, ali ono o čemu svi pričaju jeste odbrana Nemanje Bjelice.

Bjelica je odlično odradio posao u defanzivi, posebno u preuzimanjima protiv Džejsona Tejtuma.

Na društvenim mrežama bilo je dosta komentara ljudi koji su hvalili Bjelicu zbog tog odrađenog posla.

Jedan od tvitova glasio je: "Uvek sam govorio da je ključ za zaustavljanje Tejtuma... Hm.. Nemanja Bjelica."
Bjelica je u prvoj utakmici odigrao svega jedan minut, pogodivši jednu trojku u finišu utakmice koju su Voriorsi izgubili.

Stiv Ker je po završetku finala Zapada rekao kako bi Bjelica trebalo više da igra, a posle ove utakmice se svi nadaju da će tako i biti – svi osim možda Džejsona Tejtuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: