Završeno merenje – sevaće u Zvorniku

Kik-bokser Nikola Drobnjak u subotu se bori protiv Dimitrija Gjorgijeva.

Izvor: RM

Petak, 03.06.2022.

13:45

Završeno merenje – sevaće u Zvorniku
Foto: AFN5

Merenje boraca je održano, svi su spremni da u subotu u Zvorniku prikažu kik boks spektakl kakav dosad u Bosni i Hercegovini nije viđen.

Nakon osam uvodnih borbi, ljubitelji kik boksa uživaće u meču večeri u kojem će se sastati domaći borac Nikola Drobnjak i Makedonac Dimitri Gjorgjiev. Pobednik ovog meča u disciplini low kick do 81,4 kilograma postaće WAKO PRO prvak Evrope!

Pojas ostaje ovde, poručio je domaći kik bokser Nikola Drobnjak, koji će u meču večeri pokušati da se domogne WAKO PRO titule prvaka Evrope
- Izuzetno cenim Gjorgjieva kao borca i čoveka, ali ja sam se spremao 12 godina za ovo što me čeka sutra. Jednostavno, ovaj meč ne mogu da izgubim. Pojas ostaje u Zvorniku - samouveren je posle vage bio Drobnjak.

Što se tiče uvodnih borbi, gledaoci u Zvorniku videće umeće najboljih kik boksera iz cele bivše SFRJ, ali i Rumunije i Kanade, a neki od njih su već poznati ljubiteljima Arena Fight Nights.

Zanimljivi dueli nas očekuju u revanšu Čađenovića i Miloševića (Čađenović pobedio na AFN4 u Splendidu u aprilu), Makedonski nokauter Boban Ilioski boriće se protiv Manojlovića iz Hrvatske, a sudar teškaša prirediće nam Ros i Sebastian.

Organizator Ognjen Pavlović se zahvalio na podršci Gradu Zvorniku i Ministartsvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske, u čije ime je sreću borcima i organizatorima poželeo pomoćnik ministra Mario Đuran.

Srđan Bugarčić, direktor turnira, se zahvalio Nebojši Žugiću i Arena Channels Group na velikoj podršci.

- Bez Arene ovakvi projekti ne bi bili mogući. Sutra će svi ljubitelji kik boksa moći da uživaju u direktnom prenosu mečeva na kanalu Arena Fight od 20 sati - otkrio je Bugarčić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: