Za potpis sina Peđe Stojakovića se "stoji u redu" VIDEO

Andrej Stojaković, sin proslavljenog srpskog košarkaša Predraga Stojakovića, mogao bi da zaigra na nekom od prestižnih američkih univerziteta.

Izvor: LN

Subota, 28.05.2022.

09:47

Za potpis sina Peđe Stojakovića se
EPA PHOTO/SRDJAN SUKI

Mlađi Stojaković rangiran je kao 63. u klasi 2023 na "Rivals.com", a u izboru "ESPN"-a i "247sports.com" nalazi se na 103. poziciji, što mu omogućava da izabere gde će nastaviti školovanje.

Na stolu je nekoliko ponuda prestižnih koledža, među kojima su Kentaki, UCLA, Teksas, Indijana, Florida, Luivil, Stenford, Tenesi, Oregon i Džordžija Tek.

Nastupajući za srednju školu "Jesuit High", 17-godišnji Stojaković trenutno ima prosek od 25,3 poena (49% iz igre), uz 9,3 skokova i 1,4 ukradene loptu.

Mladi košarkaš planira da poseti univerzitete Stanford, Teksas, Virdžinija i Tenesi do 31. jula, navodi se u izveštaju američkih medija.

"Vidim sebe kao 'ol-araund' igrača, ali, da budem iskren, mnogo moje igre dolazi zbog rada sa ocem. Sve te sitnice koje me uči znače mi i deluju kada igram, držim se toga", izjavio je Andrej Stojaković za "247sports.com".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: