Obradović posle poraza: Počeću od sebe

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, govorio je na konferenciji za medije nakon poraza u "večitom" derbiju.

Izvor: B92

Petak, 27.05.2022.

22:50

Obradović posle poraza: Počeću od sebe
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 90:76 u prvom meču finala ABA lige.

Nakon meča se novinarima obratio Željko Obradović, trener košarkaša Partizana.

"Apsolutno zaslužena pobeda Zvezde. Čestitam im na način na koji su otvorili seriju. Jasno je da smo izgubili kocentraciju u završnici prvog poluvremena. To su neke boljke koje traju cele sezone. Dozvoliil smo im da se razigraju i iskoriste sve prednosti koje imaju. Imaju protok lopte, čitaju sjajno odbranu. Zaslužena pobeda protivnika. Ništa nismo čitali u odbrani, sporo smo se kretali. Zvezda je preozbiljna ekipa i to je kaznila", rekao je Obradović.

Obradović je upitan za mišljenje o drugom meču koji se igra u nedelju.

"Zna se kako izgleda format plej-ofa. Igra se na tri pobede. Videćemo na kraju koja je ključna. To sada ne mogu da znam. Ako neko prvi put igra finale, ako ne shvata sa kojom motivacijom mora da igra, sa kojim žarom. . . Analiziraćeom, sve je timski. Počeću od sebe, pa ćemo videti dalje. Ne znam šta da vam kažem. Ako vi kažete da sedim mirno... Vi me gledate. Ja vodim utakmicu, doprinosim odlukama da probamo da dobijemo utakmice. Uvek je isto, od pre 30 godina pa do sada", rekao je trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: