Urošević vikao na Natha i Rikarda da napuste teren VIDEO

Fudbaleri Partizana teško su podneli poraz u finalu Kupa pa su napustili teren "Rajka Mitića" nakon što su dobili medalje

Izvor: B92

Petak, 27.05.2022.

11:11

Urošević vikao na Natha i Rikarda da napuste teren VIDEO
foto: Pedja Milosavljevic /Starsportphoto

Samo su Bibras Natho, Rikardo Gomeš, Holender, Miloš Jojić i Ivan Obradović želeli da ostanu i kao pravi sportisti želeli da ispoštuju rivala i ceremoniju proglašenja pobednika.

Međutim, nakon žustre reakcije Slobodana Uroševića i kratke rasprave, i većina je napustili teren.

Do dodele medalja igračima Zvezde ostali su samo Jojić i Obradović.

"Da vam kažem nešto, kao što ste videli. Svi su jedan drugom čestitali, šta je trebalo, da pevamo sa njima na bini? Išli smo svi i svakom članu ekipe i stručnog štaba čestitali, samo nismo osećali potrebu da budemo tu kad oni slave. Mislim da smo bili krajnje korektni, ali mislim da nije to bilo ništa strašno. Svi smo čestitali, išli od jednog do drugog, do svakog člana, sačekali malo, čestitali sudijama... Nije baš prirodno da slavimo sa njima", objasnio je šta se deslio trener Stanojević posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: