"Tomiću, ti si najomraženiji sportista Australije"

Australijski teniser Nik Kirjos nazvao je svog sunarodnika Bernarda Tomića "najomraženijim sportistom Australije", posle njihove nove svadje.

Izvor: RM

Četvrtak, 26.05.2022.

13:15

Foto: Profimedia

Kirjos i Tomić su godinama u lošim odnosima i redovno se prepucavaju putem medija i društvenih mreža.

"Uvek je bio u mojoj senci kada smo počinjali. Zato, svaki put kada mu neko pomene moje ime, on to ne može da izdrži. On ne može da prekraja istoriju niti moje rezultate kada sam imao 16, 17, 18 i 19 godina", rekao je Tomić u sredu uveče.

Kirjos je posle toga rekao Tomiću da se "smiri", tvrdeći da je zaradio više novca i ostvario više pobeda od njega.

"Hahaha prekrajati istoriju, ti si najomraženiji sportista Australije, to ti niko ne može oduzeti", naveo je Kirjos na Instagramu.

Kirjos je poznat i po nesportskom ponašanju na terenu, a Tomić je u centru pažnje bio zbog učešća u rijalitiju, ali i po naslovnicama zbog brojnih svadja, kao i ponašanja njegovog oca Džona.

Uprkos dobrim rezultatima iz prošlosti, na obojicu igrača se generalno gleda kao na večite nade koje nisu ispunile svoj potencijal, a sada se trude da zadrže motivaciju za ATP tur, ocenila je agencija Frans pres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: