Dejvis i Vojtman pojačavaju reket Armanija

Armani iz Milana spremio je prva pojačanja za narednu sezonu.

Izvor: RM

Četvrtak, 26.05.2022.

08:15

Dejvis i Vojtman pojačavaju reket Armanija
Foto: Profimedia

U pitanju su Brendon Dejvis i Johanes Vojtman, koji bi, kako pišu italijanski mediji trebalo uskoro i da ozvaniče saradnju sa italijanskim klubom.

Kako se u prethodnih par dana pisalo, Brendon Dejvis ne želi da produži saradnju sa Barselonom, a kao epilog toga stigla je informacija da se on seli u "Grad mode".

Barselona se usleed toga aktivirala u potrazi za novim centrom, a jedno od imena koje se spominje jeste igrač Fenerbahčea, Jan Veseli.

Pored Dejvisa, novi igrač Milana biće najverovatnije i Johanes Vojtman, koji je prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor sa CSKA.

Međutim, zbog cele situacije oko rata Rusije i Ukrajine, koji je za posledicu imao izbacivanje ruskih klubova iz evropskih takmičenja, malo je verovatno da će Vojtman braniti boje CSKA naredne sezone. Za Vojtmana se i ranije interesovao jedan italijanski velikan, ali ne Armani.

U pitanju je bio Virtus iz Bolonje koji je doveo njegovog bivšeg saigrača Toka Šengeliju.

Ekipa Armanija dovođenjem ove dvojice igrača znatno pojačava svoje snage u reketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: