Stanković o izjavi Stanojevića: Nemam komentar

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, nije želeo da se nadoveže na komentar Aleksandra Stanojevića o sudiji Milošu Milanoviću pred finale Kupa Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

13:45

Stanković o izjavi Stanojevića: Nemam komentar
Srdjan Stevanovic/Starsport

"Nije nam prijatno ni kad vidimo ko sudi i kako je izabrana ta ekipa sudija. Videli ste i da je u VAR sobi sudija koji je sudio šest od sedam utakmica Zvezde. A drugi je sudija VAR-a sudija koji nas je oštetio direktno u borbi za tituli. I kako da budem raspoložen? Ne tražim alibi niti vršim pritisak. Samo pričam činjenice. Osobe koje su direktno uticale na prvenstvo dele pravdu u finalu. Žao mi je što smo došli u tu situaciju. Da li je to normalno?", rekao je Stanojević.

Nešto dalje, u Ljutice Bogdana Dejan Stanković, koji je produžio ugovor sa Zvezdom do 2025, takođe se obraćao javnosti i novinari su ga pitali za komentar kolege sa suprotne strane brda.
"Nemam komentar", kratko je rekao strateg Zvezde.

Glavni sudija na utakmici biće mladi, 29-godišnji, Miloš Milanović i to će mu biti debi na derbiju.

Stanković je bio upitan da prokomentariše šta misli kako će se mladi arbitar nositi sa pritiskom.

"Morate to njega da pitate, ne mogu ja u njegovo ime, kako će se on nositi sa pritiskom. Ako želiš da budeš akter, moraš da budeš spreman na bilo kakav pritisak", zaključio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: