"Delije" pozivaju zvezdaše: Ponovo svi barjake

Navijači Crvene zvezde, "delije", pozvali su sve zvezdaše da ispune stadion "Rajko Mitić" i da ponesu barjake sa proslave titule na finale Kupa.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

11:30

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda za vikend je osvojila 33. titulu šampiona Srbije, a pred meč organizovana je akcija sa barjacima.

Zvezdaši su kupovali barjake i tako bili deo koreografije, a "delije" i ovoga puta, pred finale Kupa, pozivaju sve kojima je crveno-bela boja u krvi da dođu na Marakanu, ponesu barjak i pomognu klubu u pohodu na duplu krunu.

"Završili smo ogroman posao, a sada preostaje da još celu sezonu zapečatimo onako kako i zaslužujemo. Da li postoji nešto lepše, posle proslave titule, od derbija za duplu krunu?", stoji u pozivu "delija","Da ponovimo brojnost i da ponesemo svi barjake ponovo i da proslavimo duplu krunu! Ko donese barjak bez motke, neka uđe ranije i dobiće na tribini. Idemo Delije", dodaje se.

Finale Kupa igra se u četvrtak u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: