Rio Ferdinand: Ja sam najbolji štoper, pa životinja Vidić

Bivši defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand birao je najboljih pet štopera u istoriji Premijer lige i na prvo mesto stavio sebe.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

11:25

Rio Ferdinand: Ja sam najbolji štoper, pa životinja Vidić
Foto: Profimedia

Na drugom mestu Ferdinand je stavio svog bivšeg saigrača, srpskog fudbalera Nemanju Vidića, dok je treći na listi Virdžil van Dajk.

U Ferdinandovih "Top 5" su još još jedan njegov bivši saigrač sa Old Traforda Jap Stam, kao i legenda Čelsija Džon Teri.

"Ti si definitivno u prvih pet", rekao je Van Dajk o svojih "Top 5" u razgovoru sa Ferdinandom koji mu je na to odgovorio, "I ja verujem da sam najbolji".

Potom je Ferdinand objasnio svoj dalji izbor.

"Nemanja Vidić! Moj partner u zločinu"
, aludirao je na pet pehara Premijer lige. "On je primer drugima! Ja sam pričao i sve organizovao, ali je Nemanja bio životinja. Jedini fudbaler u koga bi se napadači zagledali širokih zenica i nisu smeli na njega da se zalete! Samo mu pogledajte nos, ha-ha-ha. Nikad nije gledao protivnike, stalno je išao na njih direktno, udarao glavom i bio bolji fudbaler nego što su ga ljudi cenili. On je išao kroz igrače kako bi osvojio loptu. Sjajno je čitao igru, imali smo izvanredno partnerstvo".

S druge strane, Van Dajk nije izabrao Vidića u svojih pet, nego Ferdinada, Vensana Kompanija, Stam, Teri i Samija Hipija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: