Čuameni sanja o Realu

Sve je izvesnije da će Orelijen Čuameni nastaviti karijeru u Real Madridu.

Izvor: RM

Utorak, 24.05.2022.

19:15

Čuameni sanja o Realu

Mladi Francuz ima veliku želju da obuče dres "Kraljevskog kluba", a već je i sa saigračima pričao o nameri da zaigra za ekipu Reala.

I ranije se tokom sezone pričalo da je Real zainteresovan za Čuamenija, a spekulacije su se posebno intenzivirale onog trenutka kada je Kilijan Mbape odlučio da svoju karijeru nastavi u ekipi pari Sen Žermena.

Mladi francuski fudbaler kamerunskog porekla rekao je kako sanja da zaigra u Real Madridu.

Mnogi navode to kao jedan od glavnih razloga zbog kojih će svoju karijeru nastaviti u Real Madridu.

Aurélien Tchouaméni has already communicated to his teammates the intention to join Real Madrid, as per @JulienMaynard. He dreams of Real. ⚪️⭐️ #RealMadrid

Price will be way more than €50m, still to be negotiated - Real Madrid plans have changed after Mbappé’s refusal. pic.twitter.com/YrWyK3bwcG

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 24, 2022
Cena tramsfera Čuamenija u Real Madrid biće najverovatnije dosta veća od pominjanih 50 miliona evra.

Monako je imao velike koristi i od toga što Kilijan Mbape nije otišao u Real Madrid, jer je tako aktivirana klauzula prema kojoj će PSŽ platiti čak 35 miliona evra.

Prodajom Čuamenija u Real, koja je sve izvesnija, Monako će dodatno profitirati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: