BBC: Mančester junajted je smeće – stiglo izvinjenje

Nevervatan gaf desio se u utorak produkciji vesti kompanije BBC.

Izvor: Z.K.

Utorak, 24.05.2022.

14:25

BBC: Mančester junajted je smeće – stiglo izvinjenje
Foto: Profimedia

Naime, tokom programa uživo u utorak pre podne, dok je voditeljka programa saopštavala vesti, u tikeru na dnu kraja pojavila se neverovatna poruka.

"Mančester junajted je smeće", stajalo je, da bi pored toga dalje išla najava vremena i rečenica - Vreme: Kiša svuda".

To je izazvalu pravi lavinu komentara na društvenim mrežama. Naravno, poruka nije ostala neprimećena, a rukovodstvo kompanije BBC moralo je da uputi izvinjenje Mančester junajtedu.

"Ranije, neki od vas su možda primetili prilično neobičnu poruku na tikeru na dnu ekrana sa vestima, u kojoj se komentariše Mančester junajted. Nadam se da se navijači Junajteda nisu uvredili. Da objasnim šta se desilo. Iza scene, neko je vežbao kako se koristi tiker, stavio je poruku u tiker, a tu se pišu razne stvari. Desio se takav komentar. Otuda, ako ste to videli, primite izvinjenje, posebno ako ste navijač Mančester junajteda, ta poruka nije trebalo da se pojavi na ekranu. Desilo se, smatrali smo da je bolje da objasnimo šta je u pitanju", rekla je urednica vesti BBC.

Sve to desilo se dva dana po završetku sezone u kojoj je Junajted bio šesti sa svega 58 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: