Niko Kovač ponovo u Bundesligi

Hrvatski stručnjak Niko Kovač ponovo će se obresti u Bundesligi, ovog puta kao trener Volfsburga.

Izvor: SS

Utorak, 24.05.2022.

12:25

Niko Kovač ponovo u Bundesligi
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

"Vukovi" su zvanično potvrdili da će bivši trener Ajntrahta, Bajerna i Monaka biti njihov trener od narednog leta.

"Ja sam dete Bundeslige, jako sam uzbuđen i motivisan oko novog poglavlja moje karijere, oko starta u Volfsburgu", rekao je 50-godišnjak rodom iz Berlina za klupsku internet stranicu.

Kovač je sa Ajntrahtom 2018. godine osvojio nemački Kup pobedom nad Bajernom, a potom je upravo na čelu Bavaraca osvojio "duplu krunu".

Ipak, nije se pokazao kao najbolje rešenje u Minhenu i dobio je otkaz, a potom je bio trener Monaka.

"Kada smo popunjavali trenersku poziciju, bilo nam je važno da ne nalazimo nekog tek tako, na brzinu. Nego, trebao nam je trener koji će dugoročno razvijati Volfsburg. Jako sam zadovoljan da smo nagovorili Nika Kovača da nam se priključi, uspeli smo u tome. On je konzistentan trener, usmeren na uspeh, a ja sam uveren da će ekipa biti dobra u godinama koje dolaze", rekao je Jorg Š,adtke, sportski direktor "vukova".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: