Kid: Nije kraj

Džejson Kid, trener Dalas Maveriksa, oglasio se posle poraza u trećem meču finala Zapadne konferencije.

Izvor: SN

Ponedeljak, 23.05.2022.

10:15

Kid: Nije kraj
Foto: Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez

Košarkaši Dalas Maveriksa po treći put zaredom su poraženi od Golden Stejt Voriorsa u finalu Zapada.

Džejson Kid, trener Maveriksa, rekao je da je fokusiran na to da igrači pokupe što više mogu od budućih članova Kuće slavnih Stefa Karija, Kleja Tompsona i Drejmonda Grina.

"Ovo je tek početak dugačkog putovanja. Znam da su nas mnogi videli kao šampione pre nego što smo i počeli da igramo... Ovo je šala, naravno. Mnoge stvari koje se dešavaju su mnogo veće od nas samih, a i sve što smo postigli je veliki uspeh za Maverikse kao franšizu. Niko nije očekivao da igramo finale Zapada, trebalo je da budemo na odmoru. Super je što prolazimo kroz sve ovo, igramo protiv dinastije kakvi su Voriorsi. Imaju tri igrača koji su budući članovi Kuće slavnih i ovo je za nas sjajna lekcija. Nije kraj, početak je", rekao je Džejson Kid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: