Crvena zvezda je šampion Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde po 33. put u istoriji kluba osvojili su titulu državnog šampiona.

Izvor: SN

Nedelja, 22.05.2022.

20:15

Crvena zvezda je šampion Srbije!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvenoj zvezdi je bio potreban samo jedan bod u duelu protiv Voždovca kako bi ponovo postali šampioni Srbije i oni su zadatak ispunili.

Delije su pozvale navijače da na vreme dođu i uđu na stadion kako bi bili deo koreografije pošto su spremili posebne barjake i transparente po uzoru na sezonu 1976/77.

Ulaz na stadion je bio besplatan, a očekuje se da navijači u korteu odu do Kalemegdana i tradicionalno kod "Beogradskog pobednika" proslave titulu.

Crvena zvezda je pobedila Voždovac rezultatom 3:1 u poslednjem kolu i na taj način odbranili šampionsku titulu, odnosno po 33. put postali šampioni Srbije.

Poslednji pogodak koji je "zacementirao" trijumf crveno-belih postignut je u 92. minutu utakmice, kada je golman Milan Borjan sa "bele tačke" bio precizan i na semaforu je stajalo 3:1.

Sve je počelo u 40. minutu kada je Aleksandar Katai "načeo" Voždovac, da bi Mirko Ivanić u 54. minutu pogodio za 2:0 na svom 150. meču u dresu crveno-belih.

Na 2:1 je smanjio Milojević, a za konačnih 3:1 postarao se Borjan u 92. minutu kao što je već rečeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: