"Zaslužio je da ode u NBA" – Larkin o Miciću i Americi

Košarkaš Anadolu Efesa Šejn Larkin rekao je da Vasilije Micić zaslužuje šansu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu – NBA.

Izvor: B92

Nedelja, 22.05.2022.

11:32

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Ako Vasa želi da ide u NBA, otići će. Kao što sam rekao, ljudi sami donese odluke. Ako mene pitate, volim da igra sa Vasom, sjajan je", rekao je Larkin.

"Uradio je toliko toga dobrog u poslednjih nekoliko godina i mislim da je potpuno zaslužio da pokuša i u NBA ligi", zaključio je Amerikanac sa turskim pasošem. Poslednje dve godine intenzivno se priča o odlasku Micića u NBA, ali u ovom slučaju nije sve do njega, pošto Oklahoma ima pravo na usluge i odlučuje da li će ga dovesti u Ameriku ili ne.

O tome je pričao i njegov menadžer Miško Ražnatović koji se na neki način bunio što Tander ne želi da ga dovede, ali ni da ga trejduje u neku drugu ekipu koja bi mu pružila šansu.

Činjenica je da Oklahoma nije najbolja sredina za Micića, koji ima 28 godina i nada se odlasku u ekipu koja ima ambicije i u kojoj bi on mogao da doprinosi odmah.

Tander se nalazi u procesu reizgradnje ekipe i to svakako nije najbolja opcija za, argumentovano, najboljeg igrača Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: