Sve je spremno za "majstoricu" – Partizan bez prava na grešku

Košarkaši Partizana i Budućnosti odigraće u nedelju uveče "majstoricu" polufinala plej-ofa ABA lige.

Izvor: B92

Nedelja, 22.05.2022.

10:30

Sve je spremno za
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Napraviljena je detaljna analiza svega što se dešavalo u prethodne dve utakmice, sa posebnim akcentom na poslednju u Podgorici koju je Patizan izgubio", rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović za klupski sajt.

Crno-beli dočekuju Podgoričane od 21 sat u dvorani Aleksandar Nikolić.

"Ono sato je moja želja, s obzirom da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Voleo bih da bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale", izjavio je Obradović.

Partizan je u prvoj utakmici slavio bez veće drame, dok je u drugoj poražen trojkom Vlade Micova u poslednjim sekundama.

"Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu nasaem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice, a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti", dodao je trener crno-belih.

"Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč", poručio je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: