Stanojević: Ne gubim nadu da možemo do titule VIDEO

Fudbaleri Partizana u nedelju 22. maja od 18.30 u poslednjem, sedmom kolu plej-ofa Superlige Srbije dočekuju Radnički iz Niša.

Izvor: B92

Subota, 21.05.2022.

17:25

Stanojević: Ne gubim nadu da možemo do titule VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener crno-belih nije bio preterano raspoložen za priču, ali je podvukao da se nada povoljnom raspletu u borbi za titulu.

"Rekao sam da ne verujem u osvajanje titule iz hiljadu onih razloga, da se ne ponavljam sad, a nadu ne gubim. Nikad nismo odmarali igrače za sledeću utakmicu, uvek nam je naredna bila najvažnija tako da ćemo i sad izvesti najbolji sastav koji je potreban da bi se pobedio Radnički", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

Pred ovo poslednje kolo, crno-beli imaju 95 bodova, dva manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja takođe u nedelju dočekuje Voždovac.

Na drugoj strani, Radnički se bori za četvrto mesto na tabeli i Evropu. Tim sa Čaira je trenutno na toj poziciji sa 51 bodom, odnosno ima dva boda više od Voždovca, a tri od TSC-a.

"Poslednja utakmice u našem prvenstvu gde još imamo matematički šansu za titulu. Tako se i spremamo, tako smo i motivisani i nadamo se najboljem", rekao je Stanojević.

On je naveo da ne očekuje defanzivan Radnički, kojem je i bod dovoljan da osigura četvrto mesto na tabeli.

"Kad primite gol, nije lako posle vratiti se u utakmicu, tako da ne očekujem defanzivan Radnički. Očekujem motivisan Radnički. Imaju utakmicu koja može da im znači Evropu, tako da očekujem da će biti maksimalno motivisani, ali i mi smo više nego maksimalno motivisani", dodao je on.

Ekipa Voždovca je u sezoni 2016/17. pobedila Zvezdu i pomogla Partizanu u osvajanju poslednje titule šampiona. Stanojević je istakao da ne veruje u te stvari što se tiče istorije.

"Verujem da svaka ekipa može da priredi iznenađenje, pogotovo Voždovac koji ima specifičan stil igre", rekao je Stanojević.

Novinare je posebno zanimalo i zdravstveno stanje Bibrasa Natha i da li će biti spreman i za sutrašnju utakmicu, ali i za finale Kupa Srbije protiv Zvezde.

"Ne znamo još, sačekaćemo današnji trening, videćemo koliko možemo da računamo na njega. Kada su u pitanju rotacije, mi uvek pravimo određene izmene u odnosu na protivnika, tako ćemo i ovaj put", rekao je on.

Trener Partizana je naveo i da bi voleo da navijači sutra podrže ekipe u meču protiv Radničkog.

"Voleo da dođu da nas podrže, nije bitno da li će biti mali broj, veliki broj, bitno da bude pozitivna, lepa atmosfera. To želimo, koliko god da ih bude, samo da budu pozitivni, da nas podrže i da budu uz nas", rekao je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: