Navijači Palasa zviždali Milivojeviću, sprema se rastanak

Luka Milivojević godinama je bio miljenik navijača Kristal Palasa, pa je javnost šokirala reakcija na dodeli klupskih nagrada pre nekoliko dana.

Izvor: B92

Petak, 20.05.2022.

09:25

Navijači Palasa zviždali Milivojeviću, sprema se rastanak
Foto: Profimedia/Ian Stephen / ProSportsImages / DPPI

Srpski fudbaler, kapiten londonskog kluba, dočekan je zvižducima pristalica tokom ceremonije u Krojdons boksparku, čime je nastavljena netrpeljivost koja je proteklih meseci rasla na društvenim mrežama.

Navijači su nezadovoljni doprinosom Milivojevića ove sezone, koji se nije snašao u sistemu koji je doneo novi trener Patrik Vijera. Igrač koji je bio integralni deo Palasovog tima – kvario igru protivnika, menjao ritam igre, pokretao napade, realizovao penale, je u protekloj sezoni bio nevidljiv.

"
Ko god da je izviždao čoveka od 12 miliona funti ne zaslužuje da se nazove navijačem Kristal palasa podsetio je Atletik na obeštećenje koje je premijerligaš platio Olimpijakosu u januaru 2017. za srpskog vezistu: Milivojeviću je prošlog leta preminuo otac, što je uticalo na njegove pripreme sa ekipom. Dolazak Vijere za trenera je mnogo promenio ekipu. Promenio je stil igre i formaciju. Posle svega nije bilo iznenađenje videti kako se muči da zadrži mesto u timu", osudio je list "Atletik" ponašanje navijača Palasa.

Međutim, Milivojeviću nije stiglo čak ni izvinjenje kluba, a mediji spekulišu da će Srbin na leto napustiti Palas. On ima ugovor do leta sledeće godine, ali bi zainteresovani klubovi mogli da ga kupe za 4-5 miliona evra.

Već se spekuliše o njegovom povratku u grčki Olimpijakos, odakle je i stigao u Palas 2017. Problem bi mogla da bude njegova plata od skoro 5 miliona evra godišnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: