Larkin o Miciću: To je bio trik VIDEO

Šejn Larkin i Vasilije Micić su udarne pesnice Anadolu Efesa, ali Amerikanac sa turskim pasošem nema problem da "ključeve tima" preda srpskom beku.

Izvor: SS

Četvrtak, 19.05.2022.

20:35

Larkin o Miciću: To je bio trik VIDEO
Pedja Milosavljevic/Starsport

To je potvrdio u samoj završnici prvog polufinala Evrolige, kada je prepustio loptu u ruke Miciću i epilog je trojka sa zvukom sirene za plasman Efesa u finale.

Larkin je posle meča istakao da je to bila odluka trenera koju je on lako prihvatio jer ima veliko poverenje u saigrača, iako u završnici nije najbolje šutirao.

"Trener ima poverenje u Vasu, ja imam poverenje, svi imamo i on nas je odveo u finale. Da, može se reći da je to bio 'hail mary' koš", rekao je Larkin u miks zoni posle meča.

Obično je Larkin taj koji šutira za tri poena iz izolacije.

"Da, ali ovo je bio mali trik. Možda su pomislili da ću to biti ja, ali Vasa je uzeo loptu i pogodio", nasmejao se Larkin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: