Mekinro: Konors, Nastase i ja bili smo kao pacijenti mentalne bolnice

Džon Mekinro, nekadašnji broj jedan i trostruki šampion Vimbldona, ponovo je u centru pažnje.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 19.05.2022.

17:40

Mekinro: Konors, Nastase i ja bili smo kao pacijenti mentalne bolnice
Foto: Profimedia

U SAD je premijerno prikazan film "Mekinro protiv Mekinroa" u kojem 63-godišnji teniser igra protiov nekoliko verzija sebe iz mlađih dana, tačnije svojih teniskih avatara.

Tenhologija je danas otišla daleko, sve je kompjuterizovano, pa će tako biti interesantno videti kako današnji Mekinro izlazi na kraj sa samim sobom od pre nekoliko decenija.

S druge strane, Mekinroa su tokom promocije ovog projekta pitali i šta misli o ponašanju današnjih teniskih zvezda.

"Oni su užasni! Ipak, treba gledati svaki slučaj posebno. Sa Đokovićem na US Openu 2020. reklo bi se da je to bilo slučajno. Isto i sa Šapovalovim, kad je pogodio sudiju u oko. Bilo je to blesavo. Naravno da tražite nevolju ako u frustraciji tako raspalite lopticu. Ja sam to radio mnogo puta. On je gledao da pogodi podlogu u pozadini terena, ne čoveka, ali u nevolji ste ako to uradite. Zverev je izgubio glavu. Ne znam na šta je mislio kada je počeo da lupa reketom po sudijskoj stolici. Generalno, ponašaju se mnogo bolje", nasmejao se Mekinro.

A onda se vratio u eru kada je on vladao teniskim terenima.

"Kada smo igrali, Konors, Nastase i ja, bili smo kao pacijenti mentalne bolnice, zato su i pooštravali pravila. Na neki način sam srećan. Ne kažem da ove mlađe, danas, ne treba kažnjavati, posebno Zvereva. Stvarno ne znam na šta je mislio. Ali uopšte, mislim da je bolje da igrači pokažu emocije. Iskreno, treba nam više toga, samo da to rade na pravi način", zaključio je Mekinro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: