Filip Kostić: Najveći uspeh u karijeri

Srbija je mogla u sredu uveče da se podiči da ima novog osvajača Lige Evrope, pošto je Filip Kostić sa Ajntrahtom došao do ovog trofeja.

Izvor: SS

Četvrtak, 19.05.2022.

10:08

Filip Kostić: Najveći uspeh u karijeri
Foto: Profimedia

Ne samo to, nego je srpski reprezentativac bio u asistent kod izjednačujućeg gola nemačkog tima, a potom je i postigao gol iz penala u seriji koja je Ajntrahtu donela trofej.

"Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri. Šta mogu da kažem, ovo je neverovatna noć. Zaslužili smo ovo i mogu samo da kažem da sam ponosam na ovaj tim, vrlo sam srećan“, rekao je Kostić, pa potom prokomentarisao rivala:

"Oni su vrlo dobar tim. Znate, u finalu mali detalji mogu biti vrlo bitni, poput prvog gola ili našeg. Uspeli smo, presrećan sam i sada idem da proslavim sa svojim timom“.

Ajntraht se plasirao direktno u Ligu šampiona, a još uvek nije izvesno da li će Kostić biti deo tog tima i naredne sezone.

"Osvajanje ovog trofeja i plasman u Ligu šampiona je i bio naš cilj. Sada treba to da proslavimo, pa ćemo videti šta će biti sledeće sezone“, zaključio je Kostić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: