Skandal u Engleskoj – navijač "nokautirao" fudbalera, drugi dobio gaženje VIDEO

Neposredno nakon utakmice između Notingem Foresta i Šefild junajteda desila se skandalozna situacija.

Izvor: LN

Sreda, 18.05.2022.

19:57

Skandal u Engleskoj – navijač
Foto: Profimedia

Notingem se plasirao u finale plej-ofa Čempionšipa posle boljeg izvođenja penala, da bi zatim navijači uleteli na teren kako bi proslavili pobedu.

Međutim, jedan od navijača domaćih je slavlje pretvorio u sramotu, pošto se zaleteo i glavom praktično nokautirao napadača Šefilda, Bilija Šarpa.

Tridesetšestogodišnji Šarp, inače, nije ni bio deo ekipe za utakmicu pošto se i dalje oporavlja od povrede.

Nedugo zatim, mediji su objavili da je policija uhapsila neimenovanog 31-godišnjeg muškarca, a o incidentu se oglasio i sam Šarp.

"Čestitam Notingem Forestu na pobedi i srećno u finalu. Kao bivši igrač Foresta, neću dopustiti da jedan ser***a uništi moje mišljenje o navijačima Foresta", napisao je Šarp na Tviteru.

Osumnjičeni napadač je uhapšen i odveden u pritvor gde je policija obavila ispitivanje.

"Trenutno traje naša istraga o incidentu. Obavili smo razgovor sa igračem i sarađujemo sa oba kluba, oni nam pomažu u istrazi", saopšteno je. Da situacija bude još lošija, dan nakon utakmice je na društvenim mrežama isplivao snimak kako Oli Mekburni, fudbaler Šefilda, tuče protivničkog navijača.

Fudbalski savez Engleske je pokrenuo istragu o incidentu.

Na snimku se može videti kako 25-godišnji reprezentativac Škotske juri nekoga, a onda kreće da ga gazi i šutira. Nije poznato da li je navijač uradio nešto kako bi isprovocirao fudbalera.

Šefild se nije oglašavao o ovom incidentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: