Pogbini predstavnici u Torinu

Čelnici Juventusa sastaće se u ponedeljak sa predstavkom veziste Mančester junajteda Pola Pogbe na početku pregovora o njegovom eventualnom povratku u Torino.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.05.2022.

11:55

Pogbini predstavnici u Torinu
Foto: Profimedia

Ovom 29-godišnjem fudbaleru ugovor sa Mančester junajtedom ističe sledećeg meseca i do tada ne može zvanično da pregovara ni sa jednim engleskim klubom, zbog čega je sve veća verovatnoća da će se preseliti u inostranstvo.

Juventus je napravio prvi korak pozivajući njegovog agenta Rafaela Pimentu na razgovore u Torino, piše Skaj sport.

Pimenta, brazilski advokat, trenutno brine o Pogbinim interesima nakon što je njegov bivši agent Mino Rajola preminuo u aprilu.

Real Madrid i Pari Sen Žermen su i dalje zainteresovani za angažovanje Pogbe, ali nije isključen ni eventualni ostanak u Premijer ligi.

Kako piše Skaj sport, Juventus ne bi mogao da ponudi Pogbi bolji ugovor od konkurenata, ali u tom klubu veruju da će on doneti fudbalsku odluku i da će izabrani njihov projekat.

Ako dodje do ovog transfera, to će biti drugi put da Juventus dovodi Pogbu kao slobodnog igrača iz Junajteda.

Italijanski klub je 2012. godine potpisao ugovor sa tada 19-godišnjim Pogbom i prodao ga četiri godine kasnije Junajtedu za 94,5 miliona funti.

Ove sezone se Pogba mučio sa povredama i postigao je samo jedan gol i upisao devet asistencija u dresu kluba sa Old Traforda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: