"'Marakana' mora biti puna"

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na utakmicu poslednjeg kola plej-ofa Superlige protiv Voždovca biti besplatan.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.05.2022.

10:52

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda dočekuje Voždovac u subotu 21. maja od 18.30 sati i potreban joj je bod da bi osvojila petu uzastopnu titulu, pod uslovom da Partizan, koji od 16.30 igra protiv Voždovca, osvoji tri boda.

Ukoliko crno-beli ne pobede "na krovu" Zvezda bi već tokom dana osvojila titulu. Crveno -beli su trenutno na čelu tabele Superlige sa 97 bodova i utakmicom više u odnosu na Partizan, koji ima 92 boda.

Inače, iz Crvene zvezde poručuju da otvaranjem kapija stadiona u subotu, žele da se zahvale svojim navijačima na velikoj podršci tokom sezone.

"Četa Dejana Stankovića zaslužila je spektakl za kraj ovosezonskog šampionata, a kapije stadiona biće otvorene za sve vas. Pred našim fudbalerima je još jedno, ujedno i najvažnije finale u nizu i upravo zato je vrlo važno da tribine Marakane budu ispunjene u što većem broju. Neka zastave, dlanovi i crveno-beli rekviziti preplave tribine našeg stadiona, i neka se pesma navijača ori. Dođite da zajedno osvojimo petu uzastopnu titulu. Jedno je sigurno, očekuje nas pravi spektakl",
poručuju iz Zvezde.
Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: