Simeone potvrdio: Ostajem u Atletiku

Uprava Atletiko Madrida ima brigu manje uoči letnjeg prelaznog roka.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 16.05.2022.

09:25

Simeone potvrdio: Ostajem u Atletiku
Foto: Profimedia

Trener Dijego Simeone, posle remija sa Seviljom u La Ligi (1:1), potvrdio je da će ostati na kormilu ekipe sa Vando Metropolitano stadiona.

Iako je bilo govora da bi Argentinac mogao da se odluči na promenu, sada je sve apsolutno jasno.

"Nema šta da se kaže, nastaviću sa Atletikom. Nema razloga za brigu, svi smo tu, možete biti mirni", poručio je Simeone.

Španski mediji prenose da čelnici Atletika nisu kontaktirali druge menadžere, tako da se veruje da su već neko vreme znali za njegovu odluku.

Naredna sezona biće mu 11. na kormilu madridskog kluba i imaće priliku da nadmaši broj mečeva Luisa Aragonesa (610) na klupi "jorgandžija".

Meč sa Seviljom bio je oproštajni od dresa Atletika za Luisa Suaresa i Ereru.

Dok se ne zna gde će Urugvajac nastaviti karijeru, Hektor Erera se odlučio da ode u MLS, u ekipu Hjuston Dinama.

Suares je posle meča rekao kako će uvek navijati za Atletiko.

"Kada sam došao, znao sam da moram da dam sve od sebe da se prilagodim. Dao sam 200 odsto. Osim tog osvajanja La lige, koje nažalost nismo mogli da proslavimo sa navijačima, pamtiću još mnogo toga. Nikada neću zaboraviti dane ovde, bez obzira gde sam, biću navijač Atletika", poručio je Suares.

I Simeone se zahvalio sjajnom napadaču na svemu što je uradio.

"Što se tiče Suaresa, zahvalan sam mu. Došao je da pokaže da može da igra i dalje na visokom nivou. Pomogao nam je, a mi smo pomogli njemu da osvoji titulu, njegova snaga bila je odlučujuća. Ove sezone iako nije mnogo igrao i dalje je najbolji strelac kluba. Želim mu sve najbolje, ne samo što je sjajan fudbaler, već i divan čovek", zaključio je Simeone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: