Amir Kan završio karijeru

Britanski bokser Amir Kan saopštio je da je zvanično završio karijeru.

Izvor: Beta

Petak, 13.05.2022.

14:08

Amir Kan završio karijeru
Foto: Profimedia

Nekadašnji svetski šampion 35-godišnji Kan, koji je izgubio u februaru od Kela Bruka nokautom u šestoj rundi u Mančesteru, vest o povlačenju objavio je na društvenim mrežama.

"Vreme je da okačim rukavice o klin. Blagosloven sam neverovatnom karijerom koja je trajala 27 godina. Želim iskreno da zahvalm neverovatnim timovima sa kojima sam radio, mojoj porodici, prijateljima i navijačima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali", naveo je Kan na Tviteru.

Kan je svojevremeno ujedinio titule svetskog šampiona u superlakoj kategoriji, a karijeru je završio sa 34 pobeda i šest poraza.

On je počeo profesionalnu karijeru 2005. godine nakon osvajanja srebrne olimpijske medalje na Igrama u Atini 2004. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: